Bouwadvies in Rotterdam

Bouwadvies in Rotterdam

Bouwadvies in Rotterdam voor al uw bouwkundige vraagstukken.bouwadvies in rotterdam

Bij bouwadvies in Rotterdam kunt u terecht voor al uw bouwkundige vraagstukken en keuringswerk. Naast de uitgebreidere bouwtechnische keuring, bieden wij u ook de mogelijkheid  voor een eenvoudig, deskundig bouwkundig consult.

Het bouwkundig consult, ook wel bouwkundig advies genaamd, is gefocust op één specifieke bouwkundige kwestie. U verkrijgt op die manier gerichte, gedetailleerde expertise omtrent het vraagstuk waar u mee zit. Dit kan nagenoeg iedere bouwkundige kwestie betreffen zolang de vraag zich maar op één specifiek probleem richt.

Bouwkundig advies in Rotterdam kan uiterst behulpzaam zijn in conflictsituaties, bijvoorbeeld tijdens verbouwing of overdracht maar ook bij aan- of verkoop van uw vastgoed. U komt op deze manier alles te weten over het betreffende bouwkundige probleem, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Wanneer u meer dan één specifieke kwestie van het gebouw wilt laten onderzoeken, is een bouwkundig advies echter niet de juiste oplossing voor u. Wij bieden u voor dergelijke gevallen de uitgebreidere bouwtechnische keuring aan, waarbij desgewenst het hele pand bouwkundig in kaart wordt gebracht. Deze keuring is in veel gevallen niet alleen wenselijk maar tevens vereist voor het verkrijgen van nationale hypotheekgarantie bij aankoop van vastgoed. Mocht u na het ontvangen van het uitgebreidere bouwkundige keuringsrapport nog met vragen zitten omtrent een specifieke kwestie waar u graag in detail naar wilt laten kijken, dan kunt u uiteraard altijd nog een aanvullend bouwkundig consult aanvragen.

Terwijl u bij een bouwkundige keuring altijd een uitgebreide rapportage van ons ontvangt, is dit voor het bouwkundig advies niet standaard het geval. Bij een bouwkundig advies of consult kijken wij samen met u in detail naar het betreffende vraagstuk, en lopen een en ander ter plaatse gedetailleerd na waarbij u uiteraard aantekeningen kunt maken en vragen kunt stellen. Mocht u toch behoefte hebben aan een schriftelijke rapportage van onze inspecteur, laat het ons weten en dan kunnen wij u deze alsnog doen toekomen.

Bouwadvies in Rotterdam denkt graag met u mee voor al uw bouwkundige vraagstukken en keuringswerk.

Graag tot ziens bij bouwtechnische keuring in Rotterdam.